2013.04.03. 21:56:02 (8)
Uj info!!!

Pert vesztett az Unicredit!):
[link]

Mindenki vegye komolyan, akinek segitsegre van szuksege!!!! Kell egy HATAROZOTT JOGCIM!
  2013.04.02. 18:37:54 (7)
Mindenesetre egyet jegyezzen meg mindenki: ha magunkon nem segitunk, csak sajnalkozassal, masok hibaztatasaval de kozben semmit nem teszunk, azzal senki nem fog elore haladni! Tudom sokszor nem konnyu eloteremteni a penzt, de lehet kerni halasztast pl perkoltseg kifizetesere a birosagnal, stb, csak mindennek utana kell jarni! Es foleg nem masoktol varni a megvaltast!
Emlekezzetek a szamar tortenetere
  2013.04.02. 18:34:55 (6)
Sziasztok!
En mar jo ideje fel vagyok iratkozva a Facebookos kozossegre, a Devizaadosok Szovetsegere, es ugy tunik, ok is kezdenek nagyon aktivizalodni. A kovetkezo dolgokat krealtak a napokban:

ÉLETHELYZET FÓRUMAINK, amelyeket az egymás közti tapasztalatmegosztásra hoztunk létre!
Élethelyzet fórumaink
DÉSZ- 90 napon túliak fóruma [link]
DÉSZ- A végrehajtó megjelent fóruma [link]
DÉSZ- Árverés előttiek fóruma [link]
DÉSZ- Felmondták a szerződést fóruma [link]
DÉSZ- Kilakoltatás előttiek fóruma [link]
DÉSZ -Kilakoltatás utániak fóruma [link]
DÉSZ- Még fizetünk fóruma [link]
DÉSZ-AKI IDŐT NYER fóruma [link]
DÉSZ-Végtörlesztők csoport fóruma [link]

Masoljatok be a linkeket, es csatlakozzatok ahhoz, ami Titeket erint!

  2013.04.02. 15:17:35 (5)
Árfolyamrögzítést nem kértél most?
  2013.04.02. 00:40:34 (4)
Igen,jól hangzik,csak az a baj,amit irtál is,hogy minden felmerülő költséget közben fizetni kell és ha az ember igy is alig tudja beosztani a pénzt,ami hitel után marad havonta,akkor miből fizesse a költségeket?Sajnos sokan vannak(vagyunk)úgy,hogy minden fillérnek helye van.Nekem most járt le a 2 éves fizetéskönnyités,eddig fizettem 28 ezret,most levontak 59-et....És inditottuk 19 ezerrel a 4 milliós hitelt ezelött 5 éve....
  2013.04.01. 23:03:51 (3)
Ja, es meg valami, ami nagyon fontos! Minden adattal rendelkezni kell, mikor az ugyvedhez mentek! Vagyis, az osszes papirra, amit eddig kaptatok, ertesitokre kamatvaltozasokrol, tetelesen a hitel torlesztoreszletek, vagyis minden honapban mennyit es mire fizettetek (kulon-kulon: toketartozas, kamattartozas, kezelesi kts, egyeb) amit ugye az ugyved nem fog kibanyaszni senki helyett. Sok munkaval jar, de tovabbra is azt mondom, hogy megeri, mert hiszem, hogy lehet nyerni a bankok ellen, es minel tobben probalkoznak, annal nagyobb az eselye, hogy meg is nyerik a pereket, meg ha evek multan is! Vegso esetben meg meg is semmisitik a szerzodeseket, ami ugye kapasbol azt jeleni, hogy az eredetileg felvett osszegbol ki kell vonnia a banknak az eddig befizetett osszes penzt, es csak a maradek maradna tartozas. Erre egy pelda: Ha 10 milliot vett fel valaki, ami mara mondjuk 14 millio, mikozben mar fizettett kb 2,5 millio forintot, akkor ahelyett, hogy a mai tartozasa 14 millio lenne, a tartozas csak 7,5 millio lesz. Ez ugye azt jelenti, hogy rogton megsporolt 6,5 milliot, raadasul a bank penzet is ingyen hasznalta mindeddig!!! Ami ugye nem hangzik rosszul Ezt viszont csak egy ugyved tudja kijarni, de Neked kell minden adatot szolgaltatnia neki!!! EZ munka, de megeri!
  2013.04.01. 22:56:11 (2)
Szia!
Ismerem a konyvet, meg is van nekem is. A Makkos Urat is ismerem, szemelyesen is. Mar indultak kezdemenyezesek, volt amiket mar meg is nyertek (pl ha a bank devizaban szamolta fel a forintban felmerulo koltsegeket, pl a kezelesi koltseget, ami ugye termeszetesen csak forintban merulhetett fel) Erdemes Makkos Urat megkeresni es talan tud devizasokat megfelelo ugyvedekhez iranyitani. De tudjatok, hogy az ugyvedek SOSEM dolgoznak ingyen!!! Viszont lehet olyat is talalni, aki sikerdijert dolgozik (vagyis a visszanyert penz bizonyos szazalekaert) de ilyenkor termeszetesen sokkal tobb lesz az amit ki kell majd neki fizetni, de legalabb utolag es a kozben felmerult koltsegeket kell csak kifizetni (tehat az ugyvedi dijon kivul minden mast, olyat,mint perkoltseg, fellebezzes dija, kulonbozo papirok beszerzesi dijai , mert ugye az ugyved sem hulye, hogy ezeket sajat zsebbol, karitativ modon fizesse ki masnak...) Nem konnyu, de mindenkepp megeri a faradtagot!
  2013.04.01. 18:25:43 (1)
Sziasztok!
Ma találkoztam ezzel az oldallal, mint kiderült a videóból is, nem sokan tudnak róla.
Devizahiteleseknek lehetőségekről van szó!!!

Érdemes végighallgatni és a könyvet is elolvasni.
Az Én véleményem, hogy egy illetékes ügyvédnek öszekéne gyüjteni a hiteleseket és egyben perelni.

Az oldalcimét másold a keresőbe.

[link]