Tarcuska
 
2010. 08. 28. 09:24:02 (1)
Manapság egyre több az allergiás beteg. Gondolom ehhez az is hozzájárul, hogy megesszük a sok "E"-t tartósitószert és társait. Eleink otthon sütötték a kenyeret, igaz volt hozzá kemence és nagy család is. Ugyanakkor nem volt kenyérsütő gép és gáztűzhely-villanytűzhely. Szerencsére ismét reneszánszát éli a kenyérsütés. Nagyon sokaknak megvan a kedvenc, kipróbált receptje,a neten rengeteg jobbnál jobb, egyszerűbbnél egyszerűbb recept kering, ami alapján ki-ki izlésének, pénztárcájának megfelelő minőségű, alapanyagú kenyeret tud sütni, akár minden különösebb felszerelés nélkül, otthon a sütőben is.
Ha már ennyi finomság összegyűlt itt a receptek között, nem hagyhatjuk ki "mindennapi kenyerünket" sem. Álljon itt, kinek milyen a finom kenyér: