Caesia
 
2015. 09. 21. 22:10:55 (1)
Sziasztok!
Tudna valaki olyan, paradicsomból házilag elkészíthető pizzakrém receptet ajánlani, ami otthon már bevált? A legjobb az lenne, ha a paradicsomléhez hasonlóan tárolható télen is (tehát nem hűtőben, hanem pl. kis üvegekben a polcon). Az előre elkészített, házi paradicsomlevet próbáltam már hosszas főzéssel összesűríteni, fűszerezni, de egy kesernyés-savanykás valami lett a vége, pedig nem is égett le az edény aljára (nem volt használhatatlan, de azért nem az igazi). Ha valakinek van receptje, kérem, hogy ossza meg velem – paradicsom mennyisége, fűszerek, főzés ideje, tartósítószer (mi szalicilt használunk savanyúságokhoz, befőttekhez, lekvárokhoz, más egyebek adagolásában nem vagyok annyira járatos) is szerepeljen benne. Előre is köszönöm az ötleteket!