Caesia
 
2015. 09. 29. 19:46:02 (7)
Szia(sztok)!

A hétvégén kipróbáltam a receptet, MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM, köszönet érte még egyszer! Eleinte attól féltem, túl erős lesz benne a hagymaíz,de nagyon finom lett. Én a turmixolás után már szitán nem nyomtam át, a turmixgép a paradicsomhéjakat tökéletesen eldolgozta, a paradicsommagok látszottak még benne, de azok nem zavarnak (elvégre szeletelt paradicsomot is szoktam rakni a pizzára). Én eddig svéd gombasalátát szoktam venni kimérve (Intersparban) a tubusos pizzakrém nevezetű borzalom helyett. A saláta finom, de egyrészt drága, másrészt néha inkább leves állagúra sikerül nekik, különben is ki tudja, mi van benne... Ezt a a receptet viszont meg lehet csinálni a só és a tartósítószer kivételével kizárólag otthoni alapanyagokból (jövőre veszek egy tő kakukkfüvet, az még nincs ), az íze pedig legalább ugyanolyan jó, mint az emlegetett gombasaláta paradicsomos alapja, vagy még jobb. Egy szó mint száz, én mindenkit szeretnék bátorítani, hogy próbálja ki!