rusznakr
 
2016. 09. 15. 14:58:32 (1883)
Sziasztok!

Beleszaladtam egy rém kellemetlen helyzetbe, persze azt tudnám mondani, hogy ez csak nekem fáj... Nem fogok nevet említeni, nem akarok se cirkuszt, csak ki kell írnom magamból.
Hirdetett itt valaki egy Coco Chanel parfümöt.
Kétszer is rákérdeztem, hogy eredeti-e. A válasz határozott igen volt, meg is történt a csere, a férje adta át. Mivel pici gyerekem van, nagyon kellett rohannom érte az óvodába, de útközben kinyitottam a parfümöt és egy hamisítvánnyal találtam magam szembe, abból is a hitványabb verziójával.
Este megköszöntem a hölgynek, de jeleztem felé, hogy ez hamisítvány.
Támadóan lépett fel, hogy én ezt honnan veszem, és miért nem néztem meg. Ebben igaza van, viszont nekem az adott szó sokat számít, pláne ezen az oldalon... Talán, hogy nem csapják be egymást az emberek.

A hölgynek a reakciója nagyon méltatlan volt a helyzethez.
Azt gondolom, hogy fordított esetben történik ez,( ugyanis azt sem értem, hogy ő miért cserél megbízásból mert ezt mondta, hiszen az oldal nem titkos, lehet regisztrálni aki csereberélni szeretne) én százszor elnézést kérek és megkérdem, hogyan orvosolhatnánk ezt a problémát... Mert akkor let volna opcióm azt mondani, hogy semmi baj, ez van, spongyát rá...

De nem, nem ez történt és ezért érzem benne a sunyiságot...

Nem az a lényeg, hogy mekkora volt a cseretárgy értéke, de sajnos ha megírja, hogy nem eredeti, akkor nem jelentkezek rá jóhiszeműen, pénzt és energiát belefeccölve.
Van egy 4 éves kislányom és bizony van hogy időnként még hétköznapi estéken magammal kell vinnem dolgozni, mert muszáj és az ember feleslegesen nem adja ki a pénzt.

Ne haragudjatok, de ezt muszáj volt kiírnom magamból...