Morava
 
2019. 07. 11. 07:14:48 (1387)
Részemről igen nagyon sajnálom! Kedves hölgynek ismertem meg, aki rendkivül figyelmes és segitőkész. Vidéki cserémet is bonyolitott le és semmit nem kért cserébe. Sokszor volt vele cserém , de mindig apróságokat kért, nem nyerészkedett.
Vannak az oldalon néhányan, akik bevásárlólistát irnak nem a legolcsóbb dolgokból. Vannak, akiik pedig hülyének néznek mindannyiunkat. Nem irok neveket, nem mutogatás a célom. Tudom, hogy szeretnétek a régi értékek szerint üzemeltetni az oldalt, de időközben rengeteg dolog változott körülöttünk . Csere cseréért nem mindig múködik. Én pl devizásként egy szál gatyában kezdtem az életet kb 5 éve. Az oldal ésaz oldal tagjainak segitsége nélkül még sehol sem tartanék. DE még mai napig sincsenek tartalékaim, amit cserélhetnék. Részint persze hely hiánya miatt sem. Tehát ha nem lehetne vásárolni, cserélni sem tudnék.
Angyallányra visszatérve,nem értem, miért baj, ha promociós a terméke? Más meg örökölt, barátnőtől kapott dolgot cserél.Aztán vannak azok, akik ajándékba kapnak itt az oldalon dolgokat, aztán felrakják cserére....Lényeg, hogy sajnálom nagyon.