mozart
 
2019. 08. 04. 21:51:51 (1395)
Azért ez kicsit sem erről szólt, nem így volt.
1. csereként nyereményjátékos termékeket kért, blokkokkal (szóval vásárolj neki és a blokkot is oda hozzá), .. ezekkel nyert termékeket (pl labda, játék, stb.), amiket felrakott cserére, amikért nyereményjátékos termékeket kért,.. stb. szóval ez egy szép körforgás is volt.
2. nem emlékszem hogy napi szintű aktív tagként kinek gyűjtött, ment, nyújtott segítséget, stb. Biztos akadt egy-kettő, csak én nem emlékszem? Ennek ellenére emlékszem hogy naponta megtette a hirdetéseit, ezekkel a megnyert termékekkel.
3. amikor megkértük, sokadszor is (milliószor!!!) hogy legyen kedves ne itt cserekereskedjen az ingyenes nyert cuccokkal, vagy ezeket ajánlja fel ingyen... a válasz reakció mi volt? megpróbálta a fotókon kitakarni a cég neveket (nestlé, danone, stb.), és ugyanúgy hirdette őket.
4. ha nem kapta meg a kért nyereményjátékos terméket, szívesen elfogadta az árát.

Kedves tag volt, de igyekszünk valahogy visszaterelődni ettől a seftelkedős stílustól, hogy valamennyire újra megjelenjenek az alap célok. Ingyen csináljuk, szabadidőnkből, szeretnénk ha tényleg lenne haszna a munkánknak.