2015.12.12. 23:24:42 (2)
Szia!
En gyejosz nál dolgozom és a tanácsom a következő
Azonnal lépj!!!
Kérhetsz segítséget az otthonodhoz legközelebb eső gyejónál, ám ez egy kis időbe fog telni,
Mert ilyenkor végig pörgetik az intézményi listát lakóhelytől távolodva. Ott soha nem mondják azt hogy van szabad hely, attól függetlenül hogy ez igaz vagy sem, hanem behívnak személyes interjúra. Ahogy ezt látod mind idő. Tehát erre fel kell készülnöd és arra is hogy ha a párod ezt megtudja hogyan fog reagálni: agresszíven vagy épp ellenkezően, bocsánatkérően. Sajnos tapasztalataim alapján itt gyakran megszakad a segítő vonal és eltűnnek az emberek a szemünk elől.
Így arra bátorítanálak hogy csináld végig a keresést, de titokban , amennyire lehet!!! Ne rettenj meg és ne nézz hátra, mert minden rendeződni fog! Ha felvettek erre lesz időd : fél évtől másfél eves időt tölthetsz ott.

Amennyiben testi bántalmazáson estél át vagy a gyermeked, ne gondolkodj Te magad hívd az országos kríziakezelő vonalat (OKI) és ők kb. 1 -3óra alatt találnak helyet neked. ÁM Ez lehet az ország másik végén is. Ezekre készülj fel, megarra, hogy teltház van sok intézményben.
Lassan és nehezen írok, mert nem rendelkezem számítógéppel, de nyugodtan írj bármi kérdésed lenne! Ne feledd nem vagy egyedül!!
  2015.12.12. 17:18:18 (1)
Hogyan tudok anyai átmeneti otthonba,elhelyezést kérni ,egy 13 éves sérült gyermekem van ,a házasságunk tönkrement ,és már elviselhetetlen az otthoni helyzetem ,mennyit kell fizetni ,sajnos nincs semkim se rokonom akihez költözhetnék,de még albérletet sem tudnék fizetni ,hová forduljak segitségért ,hátha tud valaki hasznos tanácsot adni.