2021.03.16. 14:17:04 (1)
Sziasztok / Üdvözlöm!

Úgy látom már nem aktív az oldal de megpróbálom.
Lakhatást keresek szivessegi alapon / kisebb házi munkáért cserébe.
Kislányomat szeretném bölcsibe íratni hogy végre dolgozhassak. Ezt azonban csak Bp-en tudnám megtenni mert ott vannak alapítványok, és rengeteg munka lehetőség.
Bár még fiatal vagyok, Izomgyengesegem van (ez hosszú történet, de gyengébb vagyok mitn egy átlag ember és hamar kifaradok, de megoldom tureshataron is túl, mert kell és mert harcolni akarok hogy a minimumot megtudjam adni a gyermekemnek.)
Hosszú út lesz számomra amíg egy fix bevétellel fogok rendelkezni, de adottságaim okán ez sose lesz egy magas összeg amiből albérletet tudnék fizetni. Főleg nem az első pár évben. Ezért keresek szinte ingyen, vagy extrém olcsón "rezsiáron" bármilyen BIZTOS, gyerek-kompatibilis lehetőséget.
Kizárólag hosszú távra tervezek, hiszen egy ennyi idős gyermeknek eletfontossagu a kiszamithatosag és stabilitás (ha valahol elkezdi a bölcsit /ovit, nem lehet 2 havonta máshova költözni).
Idős beteg gondozását nem tudom vállalni, nincs kepzettségem, és felelősségtudó ember vagyok, így ha havi 5milliót fizetne valaki akkor se vállalnám.
Viszont rendkívül empatikus, jószívű becsületes anyuka vagyok, ha valaki esélyt ad nem fog csalódni.
Kölcsönös bizalom szükséges, hiszen én is megkell bízzak valakiben aki ilyen módon a gyermekem sorsa felett gyakorol hatalmat.
A fentiek alapján nyilvánvaló, de azért megfogalmazom a félreértések elkerülése végett, hogy semmilyen "magányos férfi" vagy hasonló dolog NEM jöhet szóba ami tulmegy az ember-ember kapcsolaton, se erotikus se semmiféle hasonló.
Ellenben ha idős vagy segítségre szoruló embertársra találnék, életre szóló barátságos, vagy pot szülőséget alakithatunk ki.

Köszönettel