2018.04.18. 20:55:09 (358)
Sajnálom, h. így jártál, többször is, elég sok katyvasz van a hölgy körül, voltaképpen nem is tudunk mindent, ami miatt teszi-amit tesz.
Én meghívtam a Börzére, vigyen 4 évszakra mindent, ami kell neki, azt sem bánom, ha elcserélni olyanra, amire még jobban szüksége van. Hátha kicsit rendeződik az élete és ezáltal ő maga is.
  2018.04.18. 19:21:08 (357)
Cserélni próbáltam veknya67.-el. Április eleje óta levelezünk.
Ő azt írta vidéken van 17.-én ráér. Egy egy tálcás mosogató volt a cseretárgy .Leleveleztük 17. 5 óra,
kérte legyen 4 óra.
Rendben írtam. De el sem jött. Sajna telefonszámot nem cseréltünk.15 percet vártam, hiába. Aztán sétáltam haza a mosogatómmal..Persze azóta nem lépett be, hogy annyit mondjon, elnézést.
  2017.11.03. 21:19:23 (356)
Köszönöm, hogy írtál és kedves szavaid is. Sajnálom, hogy Neked is kellemetlen élményeid vannak. Nálam a mai nap volt az utolsó csepp a pohárban. Sokszor vagyok így, hogy próbálom türelemmel viselni mások sorsát is és megérteni a helyzetüket. Aztán sajnos mindig rájövök, hogy nem lehet a végtelenségig mert sokszor csak nekem fontos, hogy adhassak és aki kap bármit is nem értékeli. ( még ha cserével is, mert azért valljuk be a cserék 90%-a igen jelképes, és nem az lesz "gazdagabb" aki odaadja a megunt tárgyait, igen kis csekélységért)
De előre tovább, ahogy írod van élet szerencsére nélküle is.
  2017.11.03. 15:33:11 (355)
Hupikék!
Sajnálom, ami veled történt bridgetjones-szal kapcsolatban.
Aki ismer téged, és ismeri a másik felet, tudja, hogy a hiba nem nálad van.
Ha már téma, akkor én is megosztom vele kapcsolatos "közeli élményemet".
Több mint fél éve húzódott vele cserém (nem is valósult meg...). Ez idő alatt talán egy időpontot javasolt (de lehet, hogy egyet sem, én nem erőltettem magam részéről az időpont felajánlását, gondoltam, igyekszem én igazodni az életéhez).
Pár hete írt, hogy akkor most már tényleg cserélünk. Egyre több hirdetésemet folyamatban lévőre "tette". Látta, hogy van egy feltett képem, amit igény esetén laminálni tudok. Nagyon megörült, hogy lenne pár képe, azt nem tudnám esetleg laminálni? Kikerekedtek a szemeim a gép előtt, többször elszámoltam magamban 30-ig. Aztán írtam neki, hogy ne haragudjon, de fél éve nem sikerül találkozni (időpont egyeztetés sem volt), mire odaadja a laminálandó anyagot, mire megcsinálom (na, jó, az 10 perc), és mire újra időpontot egyeztetünk, hogy odaadjam a kész anyagot, évek telhetnek el.
Reakció: nyugodtan írhattam volna pl. nyáron, ha sürgős nekem a fél éve húzódó csere, és akkor visszalép. Bevallom, nem zavart a húzódó csere. Tettem jobbról balra, balról jobbra a hónapok alatt, túléltem.
Emberek vagyunk, mindenkinek megvan a maga ritmusa, nyilván időnként nehéz egyeztetni. De azért gondolkodni sem árt.
A sok hónapos várakoztatás után pár hete írta, hogy bocsi, hó vége, maradék pénzét nem fogja élelmiszerre költeni.
Nem is kell... Otthoni dolgaiból "válogattam", amelynek a 95%-a nem ehető.
Én is levontam a következtetést.
Értékelni, ha tudtam volna (gyorsan bontotta a kapcsolatot) se tettem volna.
Pár nap múlva feltettem az általa foglalt termékeket, másnap sikeresen csereberélt velem egy tag.
Van élet bridgetjones nélkül is.
  2017.11.03. 14:08:20 (354)
Köszönöm Andi a bejegyzésed! Tudom, hogy nem azon múlik, hogy lesz e 3 napos tiltás vagy sem, de talán elrettentő példának jó. Főleg most az ünnepek előtt megsokszorozódik a kéregetők, hazudozók stb száma, akik mindig csak ilyenkor jelennek meg az oldalon, elég őket kezelni, nem kell, hogy még a korábbi tagok is rosszalkodjanak
Sokszor adhattam volna már neki rossz értékelést, de amikor csak levelezgettünk ,arra nem éreztem szükségét! Meg amikor óriási sóhajtozásba kezdett, hogy valaki segítsen és cserélje velem az Eiffel-tornyos kulcstartót. Akkor amúgy megírta ki fog érte jönni, de hiába vártam nem jött senki. Csak az is olyan furán vette ki magát, hogy hozzám kell jönni és nem viszem sehova. De nyilván ennek is oka van, mert ma pl. amíg a Kisfiam a bölcsiben volt én elvoltam magam a Plaza előtt és vártam, de Őt nem szeretném kitenni ilyen eseteknek. "Várunk Kicsim egy nénit, aki nem jön"
Szóval amíg nem futottunk bele konkrét esetbe, hogy megbeszélt időre nem jött el, addig ellevelezgettem. Többször figyelmeztettem a privát levelekbe, amikor jelentkezett egy hirdetésemre, hogy csak akkor kezdjünk bele, ha biztosan lesz csere is (persze ha megtudunk egyezni a cseretárgyban) de mindig megígérte hogy lesz csere. A mai találkánkra is így indult a beszélgetés, hogy emlékeztettem hogy nem kell a sok hűhó...mint a kulcstartónál. Azt mondta, most lesz csere és jön! Az eredményt már ismered!
  2017.11.03. 13:47:04 (353)
Én most elolvastam Bridgetjones értékeléseit. Alig van néhány, ahol a csere nem jött létre, de még ott se értékelik le. Van, aki ennek ellenére is öt csillagot adott neki. Ezt csak azért irom, ha nekünk nem jelzitek, nem irjátok meg, akkor nem tudunk szankcionálni. Most te irtál egy olyan értékelést, aminek köszönhetően legalább el fognak mások gondolkodni, hogy cseréljenek-e vele, és ez igy helyes!!!! Amúgy én is szerettem volna a kisfiának egyszer ajándékot adni, már kb. öt percre voltam tőle kocsival, mikor hivtam, hogy mindjárt ott vagyok. A telefon nem volt kapcsolható, pedig meg volt beszélve. Nem tudtam a nevét, a kapu kódját, tehát nem tudtam átadni a kis kinderfigurákat, aminek a kisfia nyilván örült volna. Megkapta más, nem volt gond, csak egy fölösleges utam, ami nem bántott annyira, minthogy a fiának nem sikerült a meglepetés.
Szerintem mindenki vonja le a következtetést a beirásodról, az értékelésekről, ennyi. Ha most inaktiválnánk őt 3 napra se történne semmi, ugyanolyan megbizhatatlan lenne utána is, mint eddig. Szerencse kérdése, hogy tud-e vele valaki cserélni, vagy sem. Nem a 3 napos kitiltáson múlik
  2017.11.03. 12:57:09 (352)
Sziasztok!
Sajnálom, hogy újra itt és újra én!
BRIDGETJONES!!

Már egy jó ideje, csak levelezgetünk, mert a cserék mindig meghiúsulnak!
Nevetségesebbnél, nevetségesebb kifogások!
Bizonyára többen emlékeztek rá, hogy nem is olyan rég, kiírta a nyitóoldalra, hogy valaki segítsen neki, elcserélni velem egy Párizsból származó Eiffel-tornyos kulcstartót, mert Ő azt nagyon szeretné, de nem tud eljönni hozzám! Igen hozzám! Mert már előtte is nagyon sokszor, csak leveleztünk és nem jött cserélni, 10000000 időpontból nem volt jó egy se neki!
Tudom nem túl barátságos, de ez az egyik fő oka annak, hogy csak a lakcímemen vagyok hajlandó többnyire cserélni. ( persze ez így nem teljesen igaz, de ezt a megoldást részesítem előnyben, így biztosan nem várat meg senki).
Idestova már biztosan 6-8 éve vagyok az oldal aktív felhasználója. Kezdetben rohangáltam a városban és vártam hóban/fagyban, melegben/forróságban. Ma már nem csinálom. És a legfőbb oka nem a lustaságom, a kényelmem, a családom, a kitalációim.........a hülye magyarázatok, hanem az olyan felhasználók mint akihez ma is volt szerencsém nevezetesen BRIDGETJONES!
Régóta tudom, hogy valami nem kerek a történeteiben, a mindennapjaiban, nem megbízható, az embernek a saját életét irányítani, nem mindenkinek könnyű. DE!
Ma 17 percet vártam rá! Lebeszéltük a cserét még a hét elején. Tegnap este küldtem rá egy emlékeztető levelet, benne a telefonszámommal- ha bármi gondja lenne akkor elérjen. (persze, tudom sokak telefonján nincs pénz....stb.). Ma délelőtt belépett az oldalra 10:35 kor. A plaza előtt állva beléptem az oldalra üzenetet nem kaptam!. Semmi gond Írtam neki egy nem túl kedves levelet, amiben határozottan megkértem, hogy felejtsen el és soha többet ne írjon rá a hirdetéseimre.
Azt a választ kaptam, hogy neki be kellett mennie korábban dolgozni, mert első a munka. Ezzel sincs semmi gond, pénzből élünk. DE! Már maga az érzés......amit már előre tud az ember, hiszen RÓLA van szó.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap, 1000% vettem, hogy ma nem jön el. Pontosan tudtam, hogy nem fogunk cserélni. Már nagyon sok emberrel találkoztam itt az oldalon, de ha nem itt akkor vaterán, jófogáson stb......más üzletek miatt! Pontosan tudom, kivel,mikor hogyan is állunk.
De adtam neki mégis egy utolsó esélyt. Mert ez mindenkinek jár. Ha nem lennének ilyen saját szabályaim, akkor nem támogatnám időnként az oldal cserepartnereit egy-egy ajándékba adott, ellenszolgáltatás nélküli adománnyal már évek óta! Most is ez lett volna, azon hirdetések amire jelentkezett csak egy része volt csere, egy része ajándék, felajánlás a részemről. Nem jött?
Sebaj! Más örülni fog neki! Én meg rettentően örülök, hogy így alakult és megbizonyosodtam róla, neki már nem kell több esélyt adnom.
Viszont nem szeretném, ha ezek az események nyomtalanul eltűnnének!
Kedves Adminok!
Hova lett az a régi jó bevállt szabály, hogy a csak néha szabályt szegő, kicsit renitens felhasználókat 3 nap tiltással jutalmazzuk?
  2017.06.01. 07:40:26 (351)
Végtelenül türelemes (=fegyelmezett) ember vagyok, toleráns, megértő, de ami sok, az sok!
Két hónapja húzódott egy cserém, 3 új, illetve alig viselt nadrágot ajánlottam, 2 deóért. Több időpont, helyszín, igyekeztem mindig alkalmazkodni. Most viszont, besokattam: elég! Kiírom az életemből az oldal-tagot, aki látom, míg engem hülyített, több sikeres cserét is bonyolított.
Na, elmondtam. Jólesett. Kijött a gőz, lépek tovább. Csalódtam, és akkor mi van?
  2017.05.08. 21:59:03 (350)
Most próbáltam cserélni Gabriella1-el először,és utoljára. Amikor megbeszéltük az időpontot, nem jelent meg a helyszínen, nem is hívott fel telefonon, én ugyan is megadtam neki a telefonszámomat. Miután szerettem vele volna kapcsolatot felvenni, már szakított velem mindent.
  2014.12.14. 17:33:04 (349)
Nyilvánvaló, hogy kiskunhalasi, az, hogy mikortól, úgyse fogjuk megtudni. Viszont, mivel többetektől kér postázást, nem szeretnénk, hogy úgy adjátok fel a csomagokat, hogy a címzett utolérhetetlen legyen.
  2014.12.14. 17:27:14 (348)
Már ki is van tiltva...
  2014.12.14. 14:21:45 (347)
Kedves Adminok! Találtam egy furcsaságot. Ismerősöm a facebookon elég sokat cserél egy csoportban, ott feltettek a hétvégén egy hello kittys biciklit cserére Kiskunhalasi címmel. A hirdető Sztojka Terézia aki az internetes világban ismert csaló és több feljelentés folyik ellene, keresi az adatokat a Fekete listás csoportban róla. Itt is megjelent a főoldalon Dorina0500 feltette ugyan azt a biciklit hirdetni,ami a facebookra is fel van téve, Kalocsa van neki írva lakóhelynek, üzentben pedig azt írta, hogy Kiskunhalas. Utána kellene érdeklődni, hogy ő az e a személy.
  2014.12.14. 11:00:04 (346)

  2014.12.13. 14:02:48 (345)
Biztosan találnánk mást is a fiára...
Természetes, h. érte jön, jó esetben sem lenne ez másként...

Csak....a kevésnél is kevesebb kb. két hétig még az időm, bárhol vagyok, gépnél (is) vagyok-nem ez a gond..Csak Te Andika tudod, h. hol ez a helyszín, én ott nem vagyok azért naponta
  2014.12.13. 13:49:19 (344)
Ha akad kabátod, és érte megy, akkor.. mert igaz, ne a fia bánja a szülő hibáját.
  2014.12.13. 11:53:13 (343)
Annyira igazad van, h. ajánlkoztam volna, már bőven van Börzém előtt is adomány, közte kabátok is.
Ez a stílus, amit a hölgy képvisel, visszatart ettől. Bár....a fia erről nem tehet.....
  2014.12.13. 07:39:04 (342)
Ő konkrétan kabátot kért, tehát neki arról volt szó...
  2014.12.12. 23:20:59 (341)
Arról sem volt szó,hogy konkrétan kabát lesz.
Az meg egyértelműen le volt írva, hogy karácsony előtt lenne átadva (de nem hetekkel előtte), hiszen karácsonyi ajándéknak lenne szánva...
Egyébként szerintem sem volt a megfogalmazásban semmi félreérthető, sem olyasmi, amit nem lehetett volna megérteni.
Ráadásul ez nemcsak a hirdetésben, hanem a hírekben is le volt írva (ez a felajánlás).

Amúgy én meg azt nem értem, hogy miért nem lehetett ezt kettejüknek levélben tisztázni. Ha valaki jelentkezik egy hirdetésre és bármi okból merül fel valami kérdése, esetleg kétsége,stb., akkor miért nem írja meg Neki egy újabb levélben? Néhány sorban lehetett volna tisztázni (már ha lett volna mit... - de még mindig jobb lett volna úgy rákérdezni bármire, mint itt így ilyen hangnemben jogtalanul "háborogni",ráadásul még az oldal fenntartójával is már-már szinte számonkérően...

Pncuska: esetleg ha inkább az itteni dühöngéseid helyett csendben feltettél volna egy kabátkereső hirdetést, szerintem akadt volna rá jelentkező,aki talán segíthetett volna - még az is meglehet, hogy annyi levelet kaptál volna, hogy válogathatnál a kabátok között...
  2014.12.12. 23:07:25 (340)
Lehet, hogy semelyik részt nem értette azon kívül, hogy kabát lesz, vagy azt hitte, hogy hangoskodással mégiscsak megkaphatja.
  2014.12.12. 22:52:28 (339)
Ezt én sem értettem.. teljes felelőtlenségnek tartom előre odaígérni valamit a gyereknek.
A hirdetés és a levelezés alapján is teljesen-totálisan nyilvánvaló volt, hogy lehet jelentkezni és ki lesz választva egy gyerek, akinek megy majd az ajándék.