2013.12.11. 12:14:46 (7)
köszi.gyakorolok (-:
  2013.12.11. 08:21:54 (6)
lassan hűl ki
van egy pont amikor még meleg és formázható de nem éget
azt kell elkapni és gyorsan dolgozni

előtte gyakorold be valamin a formát
  2013.12.10. 21:21:18 (5)
szeretnék fenyőfát és kézzel kellene formáznom.a tv-ben láttam,hogy kis darabokban fogják és formázzák
  2013.12.10. 19:34:36 (4)
én kanállal és kis falapáttal szoktam és vízbe mártott késsel
kérdés milyen formát akarsz készíteni
  2013.12.10. 18:52:50 (3)
szia
"megformázni és kihűteni" DE HOGYAN?? hiszen forró!! ((-:
  2013.12.10. 18:20:06 (2)
Épp ma hoztam Moszkauert, ami grillázs, nem is olcsó, jó helyről való és teljesen idomtalan, bár kereknek indulhatott, de amorf
Itt egy kis segítség:
[link]
  2013.12.10. 18:05:37 (1)
segítséget kérnék.karamellt csináltam már,grillázst is,de nem tudom hogyan formáljam.kipróbáltam és amíg meleg,azért nem tudom,mikor kihül,meg már azért,mert kemény és formázhatatlan.mit tegyek ?? (-: