2011.08.17. 17:31:43 (10)
Megfogadom a tanácsod. Még egyszer köszi. Györgyi
  2011.08.17. 16:01:09 (9)
2-3 nap mustár-só-bors-pici köménymag-fokhagyma -olaj pác után 2 órás feladat a párolás, a vajpuhaság, majd zsírjára sütés..nekem eddig így volt, és ízes, szaftos, nyamika.
  2011.08.17. 15:52:22 (8)
Egy hátszín, v. fehérpecsenye nagy kincs...nem kapkodva-gyorsan-gyorsan kell elkészíteni.
Aki marhából főz, annak legyen ideje
Semmi sütőzacsi, semmi húspuhító!!!
  2011.08.17. 12:42:55 (7)
Sajnos a sütőm nem jó, még nem szereltük be az új gázkészüléket, így a sütőzacskós módszer kimarad egy ideig, de a húspuhítót kipróbálom. Köszi: Györgyi
  2011.08.17. 12:38:06 (6)
huspuhitó füszer ez is jó dolog meg a sütőzacskó
  2011.08.17. 12:12:51 (5)
Na látoooooood ez a trükkk
  2011.08.17. 11:47:26 (4)
A fenébe! Mindig hideg vízzel öntöttem fel! Köszi a választ. Györgyi
  2011.08.17. 11:45:27 (3)
ugynais, ahányszor felöntötted hideggel, annyiszor állítottad le a folyamatot...ha érted.
  2011.08.17. 11:44:27 (2)
Nekem mindig vajpuha-omlós


Lényege...párold tovább, és amikor kell, max 1 dl FORRÓ vízzel pótold a folyadékot, majd kb. 1 óra múlva fini lesz, zsírjára sütöd.
  2011.08.17. 11:27:20 (1)
Már egy hete pácolom a hűtőben a húst, de ma megsütöttem, és olyan kemény, mint egy cipőtalp, pedig pároltam is. Segítene valaki, hogy hogyan tudom finom, puhára sütni ezt a húsfélét?