2018.09.22. 14:43:44 (19)
Moderálva
  2014.11.05. 20:51:54 (18)
HANGOT ADUNK - Jótékonysági est
  2014.11.05. 20:50:41 (17)
[link]ítsetek ha módotokban áll!Köszönjük!Nagy segítség lenne!
  2013.02.19. 22:22:36 (16)
Kedves Rita!
Munkájához,tanulmányaihoz nagyon sok sikert kívánok!
Kitöltöttem,mint érintett,főleg,mert az általam tisztelt
Komoly professzor úr is a pécsi egyetemen dolgozik )
Ami hozzáfűzni valóm lenne:a betegek jövedelmére vonatkozó
kérdés bennem egy kis rosszallást keltett.
Üdv Ilona
  2013.02.19. 21:44:55 (15)
Kedves látogatók!

Mentőtiszt hallgatóként, a szakdolgozatom megírása kapcsán egy
kutatást végzek, mely során az epilepsziás betegek életminőségét,
annak változásait vizsgálom, illetve az életminőség javítását célzó
javaslatokat szeretnék kidolgozni. Ebben a segítségüket szeretném
kérni: a kérdőívem kitöltésével hozzájárulhatnak ahhoz, hogy minél
szélesebb körben végezhessem el a kutatást, ezáltal minél bővebb képet
kapjak az Önök életéről.

A kérdőív az alábbi linken érhető el: [link]

Üdvözlettel: Vámosi Rita
  2011.12.12. 22:17:02 (14)
szia írtam e-mailt!KITARTÁST SOK ERŐT!!!
  2011.12.08. 12:06:05 (13)
Szia!
Nagyon jó dolog,hogy ezeket le irtad,mert nagyon sok kis beteg gyerek vagy nagyobb gyerek szülei ezeket nem tudják.Én sajnos tisztában vagyok vele mivel is jár 13 éves lányom epilepsziás 7 hónapon keresztül rohamoztunk és állandó kórház.De itt erről nem irnék többet.
Ha gondolod itt megtalálsz,vagy bárki más ha nem tud vagy nem ért valamit
tari.kriszti@gmail.com

Szép napot
Kriszti
  2011.12.08. 00:42:00 (12)
sziasztok lassan el fogok tünni mert törlést kértem!!Ismételten leírnám én anno pont ebből szóbeliztem vizsgáztam!!!Az epilepszia nagyon nem játék!!!KOMOLY KIVIZSGÁLÁSOK SORA!!!A gyermekek esetében ha nem minden napos álltalában kinövik!De nem mindegy mekkora ilyen rohamokról beszélünk!5 -re vizsgáztam és míg nem törölnk segíteni szeretnék!!!A vizsgálatokat éberen és altatásban végzik eeg sajna nem fájdalom mentes mert altatásosban bevezetnek álkabocs csontközé egy platina vékony csövet ma nm toom hogy megy anno kábítás mellett és éjszaka mikor a ngyerek alszik fény vibrálásokat csínálnak ezzel nézik agyi működést (eeg frekvenciát)nem mindegy a rohamok mértéke száma ideje!!!Hacsak 10-20 perc kb havi szinten nem vészes,de napi szinten komoly gondokat okozhat!!!tANULMÁNYAIM ALAPJÁN KOMOLY EPILEPSZIÁS MEGFELELŐ NGYÓGYSZER NÉLKÜL EGY ROHAMMAL TÖNBBMILLIÓ AGYSEJTJE PUSZTUL!!!NA EZ NEM AZT JELENTI HOLNP BOLOND LESZ DE MINNÉL TÖBB ANNÁL LEJEBB CSÚSZIK AZ ÉRTELMI FEJLŐDÉS!!!Komolydolog igen is kivizsgáltatni és kezelni!!!Kezelés gyernmekeknél 5 év és ha gyógyszer mellett tünet mentes akár jogi diplomát is szerezhet!!!Nem szabad feladni!!!sziasztok sok sikert!!és pozitívan!!!
  2011.08.17. 13:41:26 (11)
Nem vagyok az alternatív gyógyászat ellen, de úgy gondolom mindent csak alaposan átgondolva, és csak az orvossal megbeszélve. A gyerekemről lévén szó mindent megkérdezek, kérdeztem a mai napig (pl. karate ovisoknak jó ötlet? nagy kívánság volt ), elvégre ők kifejezetten ezt tanulják, és szerintem partnerek is ebben. Ha úgy gondolja az orvos, hogy a gyerek hasznára válhat, persze a gyógyszeres kezelés mellett, szerintem ők is partnerek ebben. Tudják, hogy a szülő is segíteni akar. DE mindent alaposan utánanézve, átolvasva, megkérdezve.
  2011.08.17. 11:39:01 (10)
Hááát... a méz megfogja a hasat, az olaj tisztítja, hajtja.. Számomra tiltott a méz, pont emiatt... sajnos

Én anno mindent amit lehetett kipróbáltam. Aztán semmit. Egyszerűen megkérdeztem magam miért-kiért vagyok beteg, és azzal foglalkoztam utána. Azóta "gyógyuló" vagyok, nem "beteg". Személy szerint a belső, lelki okokat tartom fontosnak,.. amíg az nincs rendezve odabent, addig nem lesz teljes gyógyulás. Érdekes volt észrevenni a kórházi életem alatt, hogyha a Jóisten halált szán valakinek, akkor egyre megy hogy 1 vagy 11 gyógyszert vesz be.. az akkor is utoléri. De igenis amit lehet, azt tegyen meg az ember önmagáért,.. gyógyteák, speciális étrend, húsmentesség, vitamin italok, "barbatrükk", stb.. amit csak lehet, azt meg kell próbálni, természetesen normális keretek között! (leugrani a tizedikről egészen biztosan veszélyes!) A természetet OKOSAN felhasználni jó dolog, és nem hátráltat egyetlen gyógyulást sem.. sőt. De alaposan utána kell nézni mindennek... és nem szabad feledni, hogy ami az egyik embernek beválik, a másiknak nem biztos.
  2011.08.17. 11:38:38 (9)
Bocsi, azt hittem segíthetek, az interneten olvastam. Hál Istennek erről a betegségről nem tudok többet. Bár azt is írta, hogy az orvosi kezelés kihagyhatatlan. Üdv mindenkinek, a kislánynak pedig jobbulást kívánok: Györgyi
  2011.08.17. 11:33:35 (8)
Kriszti kedves...örömmel olvastam, h. ok...
És erre a témára utalva...leírtam már, mit gondolok, persze ettől még kinek-kinek szíve joga
  2011.08.17. 08:49:26 (7)
Drága Juli!
Már tegnap is olvastam az írást,csak nem volt időm írni.Épp csak feljöttem végig futni az oldalt.
Igen ennél a betegségnél nem szabad kísérletezni,mert rosszabb is lehet mint volt egy gyermek állapota

Henikén jól van
  2011.08.17. 08:17:05 (6)
Édes Kriszti...vártam, h. hozzászólsz, és megerősíted, amit leírtak!!

Fű-fa-virág-sok mindnere jó...erre tán nem igazán..ezért min. Nobel-díj várományos lehetne a füvesbácsi..aki biztosan sok egyébben kíváló.
  2011.08.17. 08:08:39 (5)
Sziasztok!
Mi érintettek vagyunk ebben a betegségben,nagyon sokan tudjátok itt az oldalon.
Georgina319 Igazat adok teljes mértékben hajnal0628(Hajni???)-nak.Nem igazán tartom jó ötletnek amiket itt leírtál.Sőt mi több,nem ajánlom senkinek.Mi már a poklok poklát megjártuk,még sem keresek kutakodok,hanem az orvosokra bízom.
Ezt a betegséget csak gyógyszeres kezeléssel lehet kordában tartani.Vagy sajnos még azzal sem.Lásd mi esetünk.Hónapok óta kórházban van a lányom szinte állandóan,hiába vannak gyógyszerek neki még sem használt ez idáig.Ennek a betegségnek millió egy fajtája van sajnos.Mi esetünkben jelenleg azért nem használ a gyógyszer mert kamasz serdül,és időközben nagylány lett.Ilyen esetben felborul minden hormonháztartás és még orvosok is nehezen tudják beállítani a gyógyszert.És mindez mellett van neki egy felső agytörzsi funkció zavar,gond van a szívével,és nagyon alacsony roham alkalmával a vérnyomás pulzus.Már kétszer voltunk újraélesztés közelében.Az pedig hogy millió agysejt pusztul minden roham alkalmával sajnos ez is igaz.Lányunk aki ügyes okos volt,mára 13 évesen van értelmileg 8 éves gyerek szintjén.

Kriszti
  2011.08.17. 07:03:24 (4)
Ja? És ez az olaj-méz kotyvasz napi szinten? Isten ments kipróbálni, hacsak nem az illető kínhalála a cél!
  2011.08.17. 02:03:24 (3)
sziasztok!itt nem gyermekkori epilepsziáról van szó?ez nem játék én szakmanéli vagyok se kuruzslo se semmi nem segít ha eeg elváltozást mutat csak a gyógyszerek ezekkel nagyon jól kezelhető és álltalában a gyermek kinövi!akármien kellemetlen vagyidegesítő a vizsgálatokon túl kell lenni!!!Anno nekem is volt 8 éveen eeg körbe ki se mutatta mégis állandó ellenőrzés mellett diphedant írtak 14 éves koromra gyóhgyultá nyilvánitottak!!!összesen 3 rohamom volt!!!Felhívnám a figyelmet ami nekem volt egyszerü gyermekkori de ha ez át megy durvábba idővel 1 roham több milló agysejt pusztulását okozza akár teljes elbutulás is lehet ha elhanyagoljuk!!!mindenkép sok türelem és vizsgálat rendszeres gyógyszer szedés a segítség!!!!és persze emellé rendszeres vérvétel is
nem szabad feladni!!!
  2011.08.16. 21:13:13 (2)
Biztos klassz...de a mézzel kevert két kanál olajtól csillapíthatatlan hasmenést kap az illető..nincs az az Immodium, ami megfogná, kiszáradásig ülne a wc-n,...


Hiszek az alternatív gyógyászatban, igénybe is vettem már, de ezt azért neeeee....
  2011.08.16. 15:12:07 (1)
Füves ember tanácsai: Homlokra, tarkóra kelkáposzta pakolást kell tenni, 1-1 órára. Mindig a kelkáposzta belső oldalát használjuk fel. Elgöngyöljük egy üveggel, a kelkáposzta rostjait, hogy ne törjön. Utána bedörzsölni olíva olajjal ezt a tájat, 3 percig. Este, lefekvés előtt bevenni mézzel kevert olíva olajat. / 2ek. / Főzzünk fűszermentesen, és hús mentesen, cukor helyett mézet használjunk. Tilos: bab, borsó, vörös-és fokhagyma, bors, cukor, és só, és a füstölt áruk. Ha valaki még többet akar tudni a betegségekről, küldjön e-mail címet, és elküldöm neki a füves ember tanácsait. Györgyi