2012.12.04. 10:36:14 (2)
Én is hasonló cipőben járok, mint a fórum indítója. Nagyon-nagyon szeretnék a 3 éves kisfiam mellé nagymamát és/vagy nagypapát. Tündéri kisfiamban rengeteg szeretet van, amiből adhatna olyan kedves embereknek, akik ezt igénylik.
Anyagi viszony nem érdekel, csupán szeretetet kérnék és ígérhetem, hogy azt is adnánk cserébe!
Kérek mindenkit, ha tud olyan néniről vagy bácsiról-vagy éppen ő maga az- aki elfogadna bennünket pót-családnak az írjon!!!!!!

  2012.02.22. 23:54:37 (1)
Azért kezdtem új topikot a régi mellett, mert az egy másik kedves fórumos társunk kezdeményezése, és gondoltam, így egyszerűbb kezelni a válaszokat és hozzászólásokat. Hal'Istennek nem sokan fordulunk ilyen jellegű kéréssel hozzátok, bár sok más, sokkal keserűbb dolgokkal találkozhatunk nap mint nap a különböző rovatokban....Amiken időnként magam is próbálok enyhíteni.

Magunkról: 2 éves tündéri kislányunknak nincsenek a közelben nagyszülei. Az én szüleim már nem élnek, párom pedig török, az ő szülei Isztambulban élnek, így elég keveset találkozunk. Lehetőleg budapesti vagy közeli lakóhelyű "nagyszülőket" keresünk, akik ráérnek néha és nincs unokájuk, vagy belefér még egy tündérke az életükbe.