2016.12.16. 09:05:23 (3)
Tegnap elvittem Tverusnak 3 csomagot, egyet Timcsi19-től, egyet Csillag2231-től, a harmadikat sajnos nem tudom ki küldte, a mikulás ünnepségen jutott el hozzám, de a nagy ünnepség közepette már nem tudjuk, hogy kitől, kérem szépen, irja meg, hogy ki volt az a kedves felhasználó, aki gondolt még Tverusra!
  2016.12.07. 22:58:37 (2)
Kedves Mindenki! Köszönettel tartozom mindazoknak a kedves csoporttársaknak akik nem kètelkedtek bennem, a leírt kèrèseim szavahihetősègèben sem! Ugyanis voltak olyanok a Mikulás ünnepsègben kètsègbe vonták szavahihetősègemet miszerint nem vagyok rászoruló! Tudom vannak olyanok akik szegènyebbek nálunk de sajnos mi is azok vagyunk! Mivel nem voltunk ott az ünnepsègen betegsègből kifolyólag így megvèdni magunkat nem tudtuk, vádaskodni meg nem szeretnèk! De ennek ellenère voltak olyan jólelkű EMBEREK akik mègis segítettek nekünk ès szebbè varázsolták a Karácsonyunkat! Ezúton is szeretnèm mindannyiuknak megköszönni azt, hogy bizalmukba fogadtak, kèrèsemben nem láttak hátsó szándèkot ès, hogy segítettek rajtunk. A feltett cseretárgyaimat mind èlelmiszerre vagy tisztitószerre cserèlnèm el èppen azèrt mert ebből szenvedünk most hiányt mint nagyon sokan itt a csoportban! Remèlem senkit nem bantottam meg ès köszönöm, hogy elolvastátok! Mindenkinek egèszsègben gazdag Karácsonyi Ünnepeket kívánunk szeretettel berike ès fèrje.
  2016.12.07. 10:08:18 (1)
Kérem , aki nem szeretne ne írjon, ennyi. Itt gyüjtsük össze,- és beszéljétek meg,- mert sokan irtatok nekem, de nincs kapcsolat,- berike tverus nagyon örült, hálás. Üdv. nektek! Bridgetjones