2014.05.23. 16:38:42 (7)
Sziasztok! Ha ismertek a környezetekben, az ismerőseitek körében valakit, kérlek jelezzétek nekem.

Segítségére lennék egy 75 év feletti, gyermektelen, korához képest egészséges, szellemileg friss, tevékeny, de megözvegyült és a háztartás ellátásával (bevásárlás, főzés, mosás, takarítás) megbirkózni már nem tudó, önmagára és a környezetére igényes bácsinak Diósdon, Törökbálinton, Budaörsön vagy Érden. Cserébe szükségem lenne egy bútorozatlan, külön bejáratú szobára, ahová a bútoraim, dolgaim egy részét és időnként, néhány napra önmagamat is elmenekíthetném. Természetesen a rezsi rám eső részét állnám, illetve az egyéb költségekhez is hozzá tudnék járulni.
A későbbiekben, a bizalom kölcsönös felépítése után eltartási szerződést szeretnék kötni. Megbízható, munkahellyel, autóval rendelkező nő vagyok.
  2013.07.08. 19:23:47 (6)
segitséget kérnék aki tud valamit szoljon
  2012.08.29. 19:43:21 (5)
Szegedi vagy vonzáskörzetében lakó nénit vagy bácsit gondoznánk szívesen lakásér,házér cserében. Gyerekeim nagyok már,kirepülőfélben vannak.Az idős ember se lenne egymaga és nekünk is megoldódna a lakáshelyzetünk. Nem ígérgetek,nem fényesítem magunkat. Évek óta apa nélkül és szegényen is megmaradtunk boldog családnak. Ha kellünk,kellünk. Aki elfogad minket az szeretetet kap és törődést.
  2012.03.22. 10:11:57 (4)
Komoly, megbízható, alkohol ellenes negyvenes pár vagyunk egy 10 éves kislánnyal,eltartási szerződést kötnénk (Fejér,Pest megyei lakosú előnyben,de nem feltétel )azon idős egyedülálló személlyel aki egyre nehezebben tud magáról gondoskodni és nincs olyan hozzátartozója aki segítené Őt, cserébe amit nyújtani tudunk az egy szerető család. Nem vagyunk vadászok,csak lakhatási lehetőséget keresünk,és ha meg tudunk egyezni,segítő kezet nyújthatunk egymásnak.Van egy nagy testű,okos kutyánk is..
  2011.11.03. 21:00:55 (3)
Moderálva
  2011.10.25. 04:52:01 (2)
Nekem évek kellenek, amíg megbízok, de a gyermekeid is kicsik.
Ismerkedjünk meg?
Egyedülálló néni.
  2011.08.13. 22:41:47 (1)
Megbízható, fiatal házaspár eltartási szerződést kötne egy kedves Házaspárral/ Hölggyel vagy Úrral.

Szeretnénk megismerkedni egy kedves Házaspárral/ Hölggyel/Úrral és kölcsönös szimpátia esetén, egymást segítve eltartási szerződést kötni. Minden lehetőségre nyitottak vagyunk, szívesen segítünk amiben tudunk.Elsősorban a 1.5éves kislányunknak szeretnénk megteremteni a jövőjéhez szükséges feltételeket.


Mivel egyre jobban érezzük, hogy milyen nehéz a boldogulás nap mint nap, ezért ha van valaki, akinek szüksége lenne segítségre anyagilag vagy nincs kire számítania a mindennapokban, annak szívesen segítenénk. Nem tudunk túl nagy összegben, de élelmiszereket, bevásárlást, szállítást, orvoshoz,rokonokhoz vitelt szívesen vállalnánk.
-------------------------------------
És mielőtt valaki megszólna, hogy ez egy segítség nyújtási oldal, szeretném elmondani, hogy nem szeretnénk senkit sem megfosztani bármitől. Nekünk is segítség lenne, mert tudnánk, hogy a gyermekünknek majd egyszer lesz valamije, mi pedig szintén segítséget tudnánk nyújtani annak, aki szintén megélhetési gondokkal küszködik vagy csak magányos és nincs kihez szólnia.