2017.02.05. 19:14:00 (12)
Nagyon szépen köszönöm.
  2017.02.05. 16:33:49 (11)
Sajnálom...ha valaki nem-hát Te nem érdemled meg azt, h. rossz közérzeted lehessen..
  2017.02.05. 15:27:30 (10)
Köszönöm Julikám, valóban nem szoktam fárasztani admint, de most úgy éreztem, jogos a felvetésem. Magamra kellett vennem, mert nekem szólt a válasz és kissé agyagba lettem döngölve. Nem neveztem meg az illetőt, mert nem az volt a célom, hogy személy szerint kiszerkesszem, de úgy tűnt, ő ismeretlenül is kedvesebb személy nálam. Azért túlélem, de majd igyekszem féken tartani a szószátyárkodásomat.
  2017.02.05. 15:21:57 (9)
Köszönöm szépen, igyekszem olyannak lenni, amilyennek lefestettél. Ha ez a tapasztalatod, márpedig te nem szoktál méltatlanra szót vesztegetni, akkor igazán örülök. Biztos, hogy ilyen maradok -erre a kis időre már- tudod, öreg kutya nem tanul új kunsztokat. Millió puszi neked.
  2017.02.05. 11:47:03 (8)
Nanna...nem..ne vedd magadra, Veled élmény csak találokozni is. Válsztékos, igényes kommunikációjú és jó Ember vagy...S ha te már leülsz írni...arra tényleg oda kell figyelni
  2017.02.05. 10:26:01 (7)
Drága Nanna, szerintem senki sem akart megbántani!!! Te egy nagyon kedves, korrekt "hölgy" vagy, mindig élmény, ha találkozom Veled. Maradj ilyennek, így szeretünk!
  2017.02.05. 10:19:47 (6)
Az én delikvensem sem található már az oldalon, vagy más néven fut. Nekem kicsit rosszul esett, hogy egy régi -szerintem megbízható és normális stílusú- tag létemre én lettem lesöpörve. Ami a bejegyzésem tartamát illeti, hát igen, bár már nyugdíjas vagyok, de néhány évig kimondottan újságíró és szerkesztőségi titkár voltam. Ott megtanultam, hogy inkább bővebben fejtsem ki a témát, minthogy ne legyen pontosan értelmezhető a cikk. Szóval maradt egy kis szakmai ártalom, elnézést érte, nagyon szépen köszönöm a türelmet.
  2017.02.01. 11:01:28 (5)
Azóta már próbált talán nem is egyszer más néven regisztrálni, szerencsére idejében észrevettük, és töröltük is.
  2017.02.01. 10:48:29 (4)
Na igen, volt nekem is esetem, de ennél még "hasonlóbb"
Egy Ad6-os, aki többször kért élelmiszert az oldalon, kapott tőlem két alkalommal is csomagot. Ebből vagy arra következtetett, hogy nálam stócolva áll a pénz, vagy arra, hogy jó leszek baleknak
Felhívott telefonon és azt kérte tőlem, hogy kérjek kölcsön neki 100 ezer forintot, és ő majd apránként megadja. Még magamnak sem kérnék, nemhogy egy vadidegennek, akit még életemben sosem láttam!
Nem kapott, és tovább hirdetgetett az oldalon, ahol a rossz helyzetére hivatkozva folyton élelmiszert akart.
Mivel nem reagáltam, úgy gondolta, hogy muszáj még egy kis hasznot húznia belőlem, levelet írt és postán feladta a címemre, a borítékra ezt írta: "Barcsi" Éva részére. El lehet képzelni a postás pillantását, amikor átadta
És még örülhettem, hogy ilyen nicket választottam, és mondjuk nem zordonbordon56 Éva névre kaptam
Na, akkor azért leállítottam, hogy én nem vagyok egy segítő csoport, és otthon abszolút magánember vagyok, pont úgy, mint bárki más!
A nevét nem írom le, de egyébként sem tagja már az oldalnak.
  2017.01.31. 21:38:19 (3)
Most láttam, hogy megint írt, de olvasás nélkül töröltem. Nem hinném, hogy Fórumot olvas, és úgy látszik, hogy bagatell a téma. Köszönöm szépen.
  2017.01.31. 20:08:36 (2)
Itt is megkérjük az illetőt, ne "zaklassa" tovább Nannát. Szerintem az egész eset nem ér ilyen hosszú beirást, nem hogy kitiltást. Ő figyelmen kivül hagyta, hogy gyereknek adnád, szerette volna, nem kapta meg, csalódott, túlreagálta. Ennyi az egész
  2017.01.31. 19:09:24 (1)
Talán a cím egy kicsit meglepő. Történt mostanában, hogy feltettem egy hirdetést, mely szerint ajándékba adok dolgokat KISGYEREKEKNEK! Ez fontos, hogy kinek. Nekik szándékoztam örömöt szerezni, mivel az én unokáim már "kinőtték" bár nem olyan dolog, amit hordani kell. Nem akarom konkrétan megnevezni, miről van szó, de admin utánanézhet. Úgy tettem fel, hogy többen is jelentkezhetnek, akiknek kis gyerek van a családban. Köztudott, hogy mindenkivel udvariasan, kulturáltan levelezek. Rengeteg értékelés tanúskodik arról, hogy igyekszem tartani magam a megbeszéltekhez, pontos vagyok a találkozókon, közelre, esetleg házhoz is megyek, ha úgy adódik. Egy régi kedves cseretárs jelentkezett, de egy másik kérésére eltettem valamennyit, hogy jusson másnak is. Még azt is felajánlottam, hogy közel viszem hozzá, ne kelljen hidegben, esetleg gyerekkel együtt messzire jönnie. Közben -de nagy sokára- kiderült, hogy ez a másik egy idős hölgy, aki magának akarja az ajándékot. Én ezen egy kicsit meglepődtem, sőt, mi tagadás becsapottnak éreztem magam. Mivel a régi, kedves partnernek a közelünkbe költözött a barátnője, hozzá menve hozzám HÁZHOZ! jött. Oda is adtam minden darabot neki. Azóta egyfolytában kapom a szemrehányást az idős hölgytől, hogy átvertem, nem tarom be az ígéretemet, stb. Megírtam neki, hogy miért döntöttem így, és ingyen dolgot nem szokás kipréselni az adományozóból, ma is kaptam levelet. Kértem, ne tegye, mert ezt én már zaklatásnak tartom és olvasatlanul fogom törölni ezután. Volt már valakinek hasonló esete? Mi a véleményetek? Én az illető adatlapján semmi lényegeset nem látok, se hirdetését, se értékelését nem találok. Szívem szerint kérném a kitiltását az oldalról.