2017.04.04. 06:35:35 (1904)
Életemben először regiszráltam ezen a kiváló oldalon, és látom, hogy a telhetetlen és átverős emberek mellett vannak nagyon is igaz, korrekt és normális emberek is.
etanyában egy ilyen embert ismertem meg.
Még egyszer köszönöm a rugalmasságot, minden rendben zajlott, a megbeszélt időpontra el is jött.
Maximálisan ajánlom!
  2017.04.04. 06:32:11 (1903)
Én köszönöm a rugalmasságot!!
  2017.04.03. 23:41:53 (1902)
Sajnos Patuss törölte, még mielőtt értékelhetted volna
  2017.04.03. 22:04:57 (1901)
Bocsánat, de nem tudok értékelni. Ma hoztam el Patuss-tól zsákokat, és minden a megbeszéltek szerint zajlott. A hirdetés le lett véve,így nem tudtam értékelni.
Teljesen megbízható!!!
És az idősek nevében is köszönöm az adományt!

  2017.03.29. 19:23:26 (1900)
matild64-gyel senki ne kezdjen, mert egy sunyi alattomos kis...mindegy.
Direkt kiemeltem, hogy sürgős a hirdetés, direkt kiemeltem, hogy semmit nem kérek, csak a mai napon vigyék el, amit kínálok, tízszer megkérdeztem, hogy biztos-e az időpont, húszszor azt ígérte hogy jön, erre elkezdődött: először eltolta az időpontot, utána a megbeszélt időben nem hívott vissza, ahogyan azt ígérte. Én telefonáltam rá, ismét eltolta az időt. És amikor odaértem a helyszínre, ahol vártam őt azzal amit adni szerettem volna a semmiért, akkor kaptam az sms-t, hogy nem jön. Felhívtam, hogy miért csinálta ezt, azt hazudta, hogy lerobbant az autó. Ennyit matild64-ről.
Bocs, de hülye nem vagyok (ezt neki üzenem), valamint gyűlölöm az ilyen embereket.
  2017.03.26. 08:41:31 (1899)
Ahogy te is látod, Zsuzsenyka67 január közepe óta nem volt az oldalon, szerintem már nem is lesz. Neked nem vigasz, de legalább másokat nem csap be, ahogy irtam, ő nem egy notórius "becsapó", átmeneti nehézségei akadtak, nem fizetett, már szerintem nem is akar, inkább nem használja többet az oldalt. Kirakjuk az oldalról, azzal együtt kap még egy felszólitást, hogy rendezze veled a cserét. Mindenképp nagyon sumákul intézte a dolgát
  2017.03.25. 22:21:46 (1898)
Eltelt két és fél hónap. Zsuzsenyka67 azóta sem küldte meg a tartozását. Január közepén a férjétől kaptam egy üzenetet, amelyben a problémáikról írt, és biztosított arról, hogy igyekeznek rendezni a tartozást. Azóta nem reagálnak az üzeneteimre. Csoda lenne, ha több mint fél év után megküldenék a pénzemet. Sajnos én nagyon ráfizettem erre a cserére. Nem kellene, hogy mást is becsapjon. Vigyázzatok és legyetek óvatosak, ha kapcsolatba kerülnétek Zsuzsával Újkígyósról!
  2017.01.28. 19:58:02 (1897)
Mazsola2 az egyik legkorrektebb cseretàrs akivel 5 èv alatt ad6on talàlkoztam.előszőr bizalmatlan Voltam mert új tag volt de 1000% ig megbizhatò lànyzòt ismertem meg Benne.
  2017.01.11. 16:02:08 (1896)
Nagyon köszönöm a segítségeteket! Remélem, hogy eredménnyel jár! A fejleményekről mindenképpen írok.
  2017.01.11. 08:38:12 (1895)
Jutka az egyik legmegbízhatóbb, legkorrektebb, legalkalmazkodóbb, stb, stb... cseretársam. Egyetértek Julival: nincs kötelezettség!
  2017.01.11. 07:18:54 (1894)
Jutka korrekt cserepartner, de mint mindenkinek, neki is "joga" azzal cserélni, akivel szeretne anélkül, h. az első jelentkezőt válassza.
  2017.01.10. 22:26:41 (1893)
Nagyon sajnáljuk, ami történt. Ahogy az a szabályzatban is szerepel, a cserékért nem tudunk felelősséget vállalni, segiteni pedig annyit tudunk, hogy irunk Zsuzsenykának, hogy egyenlitse ki a tartozását, amennyiben nem teszi meg, felfüggesztjük a tagságát egészen addig, amig nem fizet neked, ha ez egyáltalán nem történik meg, akkor véglegesen távoznia kell az oldalról. Eddig egy kivételével kitűnő értékelései voltak, ezért reméljük, hogy valóban csak átmeneti nehézségei vannak, ami természetesen nem mentesiti őt a felelősség alól, hiszen nem lett volna kötelező neki ezt a cserét elvállalni.
  2017.01.10. 20:36:06 (1892)
Néhány hónapja regisztráltam az oldalon, ezért a cseréimnél nagyban hagyatkoztam a cseretársaim értékeléseire. Az első hónapokban nagyon korrekt emberekkel kerültem kapcsolatba, és bevallom, nem értettem azokat a tagokat, akik már a hirdetésükben kiírják, hogy csak személyesen cserélnek, nem postáznak. Hát, most megtapasztaltam, hogy miért. Én is vidéken élek, és számomra természetes, hogy a megállapodásnak megfelelően pontosan bonyolítsam a cseréimet postán keresztül, vagy futárral. Így amikor tavaly augusztusban az egyik hirdetésemre zsuzsenyka67 jelentkezett, és megállapodtunk a cseretárgyban is, bizalmat előlegezve neki, én küldtem először a csomagot. Megnéztem az értékeléseit, nagyon jó vélemények voltak leírva, csak régebben volt pár negatív értékelése. Vártam, hogy Ő is küldi, de valamilyen kifogással mindig húzta az időt. Kiderült, hogy még akkor gyűjtötte össze a cserét, „a jövő héten hozzák”, beteg volt, a rokkant férje állapota rosszabbodott, az intézte… Többszöri sürgetésemre novemberben eljutottunk odáig, hogy – bár nem tudott mindent megszerezni – küldi a csomagot. A csomag most is nehezen érkezett, mert közben Budapestről Újkígyósra költöztek, és előbb egy újabb üzenet jött:
„Érdeklődnék,hogy tudnád-e állni a postaköltséget természetesen úgy,hogy utólag elküldöm neked.Mihelyt elköltöztünk.Azért kérdezem,mert fogja a csomag a helyet a költözéshez bedobozolt és zsákolt cuccoktól.Holnap fel is adnám akkor a nagy csomidat.Ha tudnál egy számlaszámot adni nagyon megköszönném.”
Nem örültem neki, de hogy előbbre jussunk, vállaltam a postaköltség megelőlegezését, de írtam neki, hogy gondolja át a dolgot, mert ha „a címzett fizet”-ként adja fel, akkor a portó költségét is ráteszik, és nem biztos, hogy ez így megéri. Erre a válasza:
„Úgy adom fel,hogy ne kelljen sokat fizetni.”
„Ahogy elköltöztünk eljuttatom a pénzt neked.”
Megérkezett a csomag. Volt abban sok minden (gyermekruhákat kértem), de egy része kicsi, nem a méretnek megfelelő, másik része kopott, elnyűtt, szakadt, foltos, festékes. Amit használni tudunk, azt is inkább itthoni játszós ruhának, de csak rendbetétel után.
A futárnak 6.835.- Ft-ot kellett fizetnem. Arra gondoltam, hogy nem veszem át a csomagot, de tudtam, hogy ha visszaküldöm, akkor zsuzsenyka67-nek a dupláját kell kifizetnie. Nem akartam neki rosszat, és bíztam abban, hogy ígéretéhez híven állja a szavát. A cserét két csomagban adta fel, amit egy dobozban is elküldhetett volna, így a postaköltségen túl két portó költséget is felszámoltak. Ezt Ő tudta, és meg is írtam erről a véleményemet neki. Erre a válasza:
„Megígértem,hogy küldöm a pénzt és és én állom a szavam.Holnap költözünk és hét elején feldobom neked a pénzt.Ne aggódj!!!!!”
Természetesen a pénz azóta sem érkezett. Az üzeneteimre nem válaszol, többször kerestem telefonon, mindig azt mondja, hogy majd küldi a pénzt, de… mindig van valamilyen kifogása (nincs Újkígyóson bankfiók stb.). Azután kétszer a férje vette fel a telefont, letagadtatta magát, de a férje biztosított arról, hogy Zsuzsa küldeni fogja a pénzt. Próbáltam kapcsolatba lépni vele a facebook-on, küldtem neki üzenetet, ezután letiltotta, hogy több üzenetet ne tudjak neki küldeni.
Nem tudom, hogy másokat átvert-e, de nem szeretném, hogy más tagok is megjárják vele, ezért írtam le az én történetemet. Szívesen kiírnám itt a nevét is, de nem tudom, szabad-e. Lehet ezt büntetlenül csinálni?
Tudom, hogy nekem sem kellett volna ennyire bíznom benne. Hiba, hogy mindenkiről azt feltételezem, hogy korrekt, nem csapna be senkit, és ugyanúgy jót akar, mint én.
Ha mégis megkapnám a pénzt, természetesen azt is ki fogom írni.
  2016.10.10. 13:55:24 (1891)
Jutka52 már másodszor játssza el velem ugyanazt.Korábban volt egy hirdetése amire jelentkeztem 9 perccel azután,hogy feltette.Akkor még /megnéztem/nem volt folyamatban,azért is írtam neki.A válasz levelében közölte,hogy más is jelentkezett,és rögtön jelezte nekem,hogy nem jött létre.
Ma újra jelentkeztem egy Dolce Gabbana parfüm hirdetésére,(szintén nem volt akkor még folyamatban),megkérdeztem mit kér érte.Kb. fél óra múlva tudtam volna válaszolni(mert dolgozom és nem ülök egész nap a gép előtt),addigra ugyan választ is irt a kérdésemre,de az én válaszom már nem várta meg,csak ismét a nem jött létre gombot használva ismét engem tett lapátra.Nem tudom ez igy mennyiben korrekt volt,de egy biztos többet ezek után meg sem próbálok vele cserélni.
  2016.09.16. 14:34:35 (1890)
Köszi.Visszahívott.Mi talàlkozunk még.
  2016.09.16. 14:29:52 (1889)
Sziasztok.Nekem ma lenne cserém vele.Mit tegyek,elmenjek még,vagy nem küldi el a férjét?Hívtam telefonon,de nem vett fel.
  2016.09.16. 14:29:42 (1888)
Diszkréció okán azért volt itt ennél, ezeknél súlyosabb dolog is...álláshírdetései...Volt társunk, aki igénybe vette, mert szó szerint kenyérre kellett a pénz...és kiderült, h. sokadik volt abban, h. próbaidő után őt is elküldték...
Sajnálom, h. épp én voltam az, aki a hölgy figyelmét erre a lehetőségre ráirányítottam...
  2016.09.16. 10:44:10 (1887)
Abból is leszűrhető némi tanulság, amikor egy gyerekpuzzle cseréjére veszek 1/2 kiló kávét, aztán a csere halasztása miatt várok (mindegy, mert nem sürgős nekem), egyszer csak azt veszem észre, hogy újra látom a hirdetést. Körülnézek, és meglepetéssel tapasztalom, hogy megszüntette a cserélő a hirdetést, amire jelentkeztem, gyakorlatilag kidobott belőle, és feltette újra
Írok neki, hogy itt állok a kávéjával, és mi nem iszunk ilyet. A válasz a mai napig késik, nincs magyarázat (ugyan, mi is volna?) nem is beszélve az elnézésről...
Ja, a kávét elajándékoztam.
Ugye, mondanom sem kell, hogy ha legközelebb aranytéglákat hirdet használt gyufásdobozért, arra sem jelentkezem
  2016.09.16. 09:14:33 (1886)
Annyit tennék csak hozzá, mert ha az illető már nincs is az oldalon, a fórumunkat tudja olvasni, hogy sokkal célravezetőbb az egyenes válasz: "nem tudom, hogy eredeti-e", - akkor a partner nyilván kipróbálja, és nem lesz ez a probléma. Egy másik felhasználónak: "nincs már meg a parfüm, nem tudtam, meddig várjak a cserével" - most valaki még reménykedik, hogy lesz parfümje.
Legyen ez másoknak is tanulság!
  2016.09.16. 07:11:33 (1885)
A felhasználó, aki a parfümöt cserélte most töröltette magát. Átnéztem a korábbi dolgait és volt már egy lejárt rizs cseréje pár éve. Sajnos ott sem derült ki, hogy mi történt és ilyenkor törlik a hirdetést igy még az értékelésénél sem látszik. Nagyon sajnáljuk, ami Veled történt!