2014.01.07. 18:17:29 (4)
Kedves Fati

ha névre szólóan teszel fel képet az nem számít bele a napi 5 db hirdetésbe
egy hirdetésbe 3 képet tudsz betenni
az már 15db kép ami hirdetésbe mehet
a hirdetés szövegében nem korlátozzuk a cserélendő tárgyak számát

Mod I
  2014.01.07. 18:16:11 (3)
Másrészt mivel a levelezés így is korlátozva van, hogy mennyi karakter írható - meg gondolom,technikailag sem olyan egyszerű ezt megoldani, ilyen szempontomból annyira nem biztos,hogy mindenkinek előnyös lenne...
Ráadásul,ha hirdetésben adod fel, akkor csak 1-2x kell feltölteni, ha levelezésben, akkor meg előfordulhat, hogy többször - e szempontból meg az az egyszerűbb - legalábbis
sokuknak - ami most van megoldható lehetőség, s egész jól működik mindenkinél, akinek erre technikailag van módja,ehhez szükséges eszköze(i).
  2014.01.07. 18:12:21 (2)
Sokan használunk telefonos netet,köztük sokan telefonról,mely nem biztos, hogy alkalmas erre, ill. akiknél nem korlátlan az adatforgalom, ott is okozhat ez nehézséget,problémát...,mint ahogyan sokféle oka lehet, hogy nem tud valaki rögtön képet feltenni (hadd ne sorojam fel, többen voltunk már ilyen helyzetekben; amúgy az 5let önmagában nem - lenne - rossz).

Másrészt: nem "hirdetés-pazarlás" a hirdetésben feltett kép, mert egyrészt az nem számít bele a napi 5 hirdetésbe (az is csak akkor ennyi,ha mindegyikben cserélnél - ingyen/ajándékba adott dolgokról szólóak vagy informatív jellegűek korlátlanul adhatóak fel. Mindezekről szó volt már jóval korábban itt a fórumon.
Emellett a hirdetések módosíthatóak, tehát ez is elég lehetne egy kép későbbi feltöltéséhez. Bár biztos vannak, akiknek így könnyebb,gyorsabb,talán egyszerűbb vagy csak hamarabb megtalálják. Sokféle megoldás lehet erre is.
Én eddig mindig írtam/kaptam levelet, ha egy hirdetéshez később tudtuk megoldani a képet.
  2014.01.07. 17:50:00 (1)
szerintem mindenki örülne neki ha levelezésen belül tudnának képet küldeni egymásnak a cserélők és nem mindenkinek kitárni, mellesleg mivel napi 5 hirdetést lehet feltenni ez is csökkentené a hirdetés "pazarlást".