2019.01.25. 17:47:59 (7)
Mókuska hozzászólása, idemásolom:
Tudom, hogy nem ide kéne írom, de így legalább mindenki olvassa. (Adminok, remélem nem törlitek)
Felháborítónak tartom most már egyre több ad6kap6-os viselkedését. Az egy dolog, hogy hirdetek valamit, érdeklődnek, majd felszívódnak, hogy húzzák a cserét, hogy behülyítik az embert aztán még a telefont se veszik fel, hogy megtudja az a szerencsétlen, hogy várjon e a hidegben a másikra... arról nem is beszélve, hogy a megbeszélt helyszínt az utolsó pillanatig variálják. Nem azt a cserét hozzák amiben előzetesen megállapodtunk stb.... úgy érzem korrekt, türelmes voltam EDDIG mindenkivel, de most telt be a pohár. Több régi tag panaszkodik. Nem csak én, de én most kiirtam. Nem erről szól ez az oldal. Sokan lelkiismeretesen dolgoznak, hogy működhessen az oldal. Tartsuk be az alapvető normákat nagyon szépen kérem!
  2018.06.27. 04:31:49 (6)
Tapasztalat? Az van bőven Pl. elhalasztott csere a partner gyerekének a betegsége miatt. Sebaj, nem volt sürgős, én sem vagyok egy gyorsvonat.
Aztán hetek múlva azt vettem észre, hogy ugyanazt hirdeti megint. Nekem nem szólt, hogy a gyerek meggyógyult és ő újra csereképes lett, Az általa kért fél kiló kávéval, amit megvettem, nem tudtam mit kezdeni, mert mi nem iszunk olyat, így elajándékozásra került.
Szóval sokfélék vagyunk, lehetünk buták, barátságtalanok, kötözködők, sunyik, de legalább ne legyünk kártékonyak.
Azt is megemlíteném, hogy volt olyan cserepartnerem, akivel számtalanszor cseréltem, de nem sikerült leírnia a keresztnevét, végig azon a nicken szólítottam (jobb híján), amit az oldalon használ. Talán fel sem tűnt neki
  2018.06.26. 16:12:27 (5)
Valami még lemaradt,ha valaki nem látta a terméket,ne minősítse már,ha csak nem jövőbelátó.
  2018.06.26. 16:03:07 (4)
Hú,hát nekem is lenne pár dolog.Az első ne kelljen már 2 hónapig rakosgatni valamit,és ha már ilyen sokáig rakosgatom és ki kerül a tárolóba,ne hogy már nekem kelljen többször kitakarítani,ráadásul ha valaki megemlíti,hogy ráfér egy tisztítás,ne hogy már a másiknak álljon már feljebb.El kellene figyelmesen olvasni a hirdetést,mielőtt valaki jelentkezik rá.Rengeteg mindent lelehetne még írni.
  2018.06.26. 15:16:54 (3)
'Opsz, ez nem kettő volt
  2018.06.26. 15:16:15 (2)
Teljesen igazad van!!! Két dologgal én is kiegészíteném. Ha valakinek nem fűlik a foga a cseréhez,. illik lemondani, ahelyett, hogy hónapokig húzná. Valamint nem tartom illendőnek, hogy mocskos dolgokat cserélnének néhányan. Tartsuk annyira tiszteletben egymást, hogy kitakaritva, megtisztitva adjuk át a dolgainkat, hisz a cseretárgy sem a szemétdombról való. Ja és nem igazán díjazom, ha valaki házhoz rendel. Van persze betegség okán ilyen érthető helyzet, Egyébként pedig legalább félútig közelítsük meg egymást.
  2018.06.26. 14:09:39 (1)
Az Ad6-os illemről:

Illik köszönni, és elköszönni. Illik udvarias stílusban, összeszedetten, ártgondoltan megírni, mit is szeretnénk? Illik megköszönni, ha valaki érdeklődik a csere iránt és bizony, illik megköszönni a cserét. És valahogy, illik a nevünket is odaírni!

Mi nem illik?
Nem illik gyorsan folyamatba tenni a kérdéses hirdetést, majd eltűnni. Nem illik megállapodni, majd akkor eltűnni szó nélkül. Nem illik a leveleket válasz nélkül hagyni. Nem illik hülyére venni a cseretársat: várakoztatni a megbeszélt helyen, majd jó esetben, megjelenni, másik esetbe, oda sem menni.

Ha van kedved, folytasd ezt a kis "mini-illemtankönyvet"!

Sokunknak vannak tapasztalatai, ugye?