2017.11.14. 12:31:13 (3)
Nagyon köszi a történetet, jót nevettem. Sajnos nem egyedi eset, bár én már elég régen cseréltem bárkivel is az oldalról. A humor az egy nagyon jó tulajdonság, amihez párosulnia kell önismeretnek és önmagunkon való ún. túllépésnek is. Te jót nevettél, neki meg megmaradt a tojásfőző.
  2017.10.29. 06:31:09 (2)
Drága Csöppem.....ne végy magadra ekkora bunkóságot.
Állás? betöltött pozíció és humorérzék hiány? gyakran párosul...
Én naygon szeretlek, rengeteget dolgoztál a Börze előkészítésében, szabadidőd terhére, s mindig-minden esetben zokszó, megjegyzés nélkül...Nyugi, lépj túl a dolgon!
  2017.10.27. 18:27:15 (1)
Gondoltam megosztom veletek meghiúsult cserém történetét. Kerestem tojásfőzőt amire egy új tag jelentkezett is. Viberen küldött fotót,mert a hirdetésekhez nem tudta hogyan kell feltenni. Beszéltünk telefonon is,helyet időt egyeztettünk. A típusa alapján megakartam nézni a leírását de nem találtam a neten. Ez nem gond s mire azt írta,hogy kipróbálhatod, mosolygós fejek társaságában megírtam neki,majd viszek két tojást és ott a metrókijáratnál gyorsban megfőzöm. Mire felhívott,és mérges hangon megkérdezte,hogy akkor most mi legen? Mondtam minden ok. és hát viccnek szántam amit írtam. Ő erre ismét kissé emelt hangon annyit mondott,hogy ő xy(ez a foglalkozása) és nem ér rá !!!! viccelődni. Nemmondtam neki de speciel felőlem a római pápa is lehet nem fogok hanyatt esni tőle Komolyan ledöbbentem s csak annyit mondtam,hogy én nem szoktam ennyire véresen komolyan venni a cseréket,köszönöm a lehetőséget de részemről tárgytalan ezek után. Lányok fiúk mi a viharnak kell az amúgy is írtó kemény életet még jobban megkeseríteni? Nekem is nagyon kemény másfél év van a hátam mögött mégis ott ragadom meg a lehetőséget pár kedves szóra,vagy nevetésre ahol csak tudom. Miért kell a jóban is a rosszat keresni? Már egyre ritkábban jövök az oldalra pontosan azért mert itt ahol leginkább kellene meglátni másban a jót már itt is sajnos felütötte fejét az arrogancia a flegmaság, az egymásra való acsarkodás. Annyira szeretem ezt a csoportot,annyi de annyi embert ismerek személyesen közületek. Legyünk büszkék arra amik vagyunk,mert nem a pénztárcánk vastagsága mutatja meg az értékünket,hanem az emberségünk,együttérzésünk,önzetlen segítségünk. Ezer puszi mindenkinek legyen szép napotok.