2016.03.28. 13:37:22 (8)
Kellemes ünnepet Neked (is)
  2016.03.28. 13:24:49 (7)
Nem akartál neki rosszat, ezt ő is tudja, mi is tudjuk, felvetettél egy problémát, teljesen jogosan.
Tőled függetlenül is észrevettük volna,csak megelőztél minket, sajnos nem tudunk non stop ellenőrizni.
Amúgy Rebeka sajnos nem először vét a szabályzat ellen, a cseréi ettől még lehetnek tisztességesek.
Szerintem itt fejezzük is be, még ünnep van, kellemes húsvétot neked is, és akinek éppen most ezt van kedve olvasni!
  2016.03.28. 13:10:43 (6)
Megértettem...viszont Nem akartam Neki rosszat, néztem az értékelését, nem volt eddig probléma Vele, ezért is nem írtam nevet...sajnálom az egészet.
  2016.03.28. 12:44:35 (5)
A szabályzatban minden benne van
- TILOS pénzt kérni vagy ajánlani, TILOS a cseretermék nagyságát, értékét meghatározni forint alapon.
- Akár felajánlásként, akár cserealapként ne hivatkozzatok saját vagy külső linkekre(magán honlap, blog, vatera stb) és e-mail cím ez is óhatatlanul az üzletszerűséget valószínűsíti.
- Ha levelezésed során azt tapasztalod, hogy a fentiek közül megszegi valaki a szabályainkat, kérlek azonnal írd be az értékelésébe, hisz így a többiek is fogják tudni, hogy ki ő. Ezt az oldal használóinak, tagjainak érdekében tedd meg!
Eladásra az interneten rengeteg oldal van ezek számát nem kívántuk szaporítani. Így azt kifejezetten nem szeretnénk, ha valaki burkoltan mégis eladásra szánná az oldalt. Őket figyelmeztetjük majd kizárjuk.
Az oldalt önkéntesek tartják karban, monitorozzák.

-Ezek a szabályzatból idevonatkozó részek,többekközt ezeket is elfogadjátok, amikor beléptek az oldalra.
  2016.03.28. 12:13:37 (4)
Sajnálom, nem akartam Neki rosszat..azt sem tudtam, hogy én is szabályt szegtem, ezért én is várom a méltó büntimet. Nem tudom, hogyan derült ki, hogy ki volt az, direkt nem írtam nevet, csak egyszerűen bántotta a lelkemet ez a dolog. Sajnálom és bocsánatot kérek.
  2016.03.28. 10:40:01 (3)
Ráadásul te jársz rosszul, mert az e mail cím megadása is tiltott. Amúgy Rebeka72-ről van szó, nem mondhatni, hogy nagyon odafigyel a szabályok betartására. Egyenlőre 3 nap kitiltást kap. Elég gyakori egyébként a pénzre terelés az oldalon, ahol mail címet kérnek/kapnak, ott az lesz a vége, de nem bizonyítható. Szerencsére vannak felhasználók, akik figyelnek az oldal "tisztaságára" és jelzik felénk, pedig nekik is kényelmesebb lenne cinkossá válni.Ezúton is köszönjük!
  2016.03.27. 22:09:24 (2)
Ez az oldal tiltja a pénzezést, Rozi jól kirúgatja magát, ha nem tartja be a szabályokat.
  2016.03.27. 21:16:06 (1)
Sziasztok...mindent csak példával írok le...kíváncsi vagyok a véleményetekre...Rozi feltesz egy űrhajót, ami használt, de még működőképes...bejelölöm, hogy szeretném, majd írok Rozinak, hogy tartós élelmiszert szeretnék érte...Rozi visszaír, hogy Neki az nem kell, adjak egy email címet, hogy megbeszéljük úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen...kicsit furcsállottam, írtam egy email címet, s rákérdeztem, erre mi szükség...mert szabályellenes...jön az email, hogy Ő az űrhajóért 8 ezer Forintot kér...én válaszoltam, hogy ez szerintem így nem fer, hiszen az oldalon lévő tárgyat adná pénzért függetlenül attól, hogy ezt emailben vagy telefonon teszi, annyi a különbség, hogy nem az oldalon folyik a kommunikáció...ráadásul pár ezret hozzáteszek és veszek egy vadi új űrhajót. Szerintetek ez így korrekt? Vagy én vagyok túl érzékeny.