2012.12.23. 17:24:24 (8)
Az iPatika program segítségével mobileszközünkön informálódhatunk arról is, hogy hol található a hozzánk legközelebb eső ügyeletes gyógyszertár leegyszerűsítve ezzel az éjszakai vagy az ünnepek alatti patikakeresését. Az alkalmazás tartalmaz egy beépített útvonaltervező rendszert is, mely jelentősen megkönnyíti a tájékozódást, a kiválasztott gyógyszertár elérését.

A szolgáltatás jelenleg a közforgalmú, fiók és intézeti gyógyszertárakra terjed ki.

További tartalmi és technikai részletekről a [link] oldalon tájékozódhat minden érdeklődő, segítség pedig az ipatika@ipatika.com e-mail címen kérhető

/Weborvos=forrás/
  2012.12.11. 14:36:41 (7)
homeogen 9

ha erős a torokfájás akkor akár óránként 1 tabi a nyelv alatt elszopogatva
később elég napi 5 majd 4 majd 3 majd 2 és vége
  2012.12.11. 14:23:43 (6)
Hagymatea

Hagyományos hagymatea recept:

Piríts meg (karamellizálj) enyhén egy kis barna cukrot (2 evőkanál), önts fel fél liter vízzel, majd dobáld bele 2 hagyma külső héját, forrald fel, majd vedd le a tűzről, és hagyd állni negyed órát.
  2012.12.11. 13:18:06 (5)
Olyat nem tudtok amihez nem kell méz?
Torokgyulladásom van, erős nátha... teljesen kimerültem.
Viszont a mézet nem igazán fogyaszthatom a bélbetegségem miatt (letapad a sérült bélfalba és fájdalmat okoz).
  2012.12.10. 17:06:36 (4)
Figyu én most hallottam,és ki is próbáltam nem hittem de tényleg bejött.
A kicsi lányom 6 éves,attól függ,hogy hol fáj ha a torka akkor a nyakára kenjél egy diónyi házi zsÍrt,amit házilag sütöttek ki,a bolti nem jó,és éjszakára kössél rá valami sálat amit nem sajnálsz a zsÍrtól.

Utána mikor már nem eszik-nem iszik egy teás kanál mézet +egy teás kanál kristálycukrot és + egy fél citrom levét összekevered és ezt meg eteted vele ez letapad a légcsóre és a nyelőcsőre és reggelre meglátod mennyit fog javulni.

Én kipróbáltam,egy hétig csináltuk,a zsÍrozást mondjuk én még a nyáron sütöttem ki zsÍrnakvalót és ebbe tettem körömvirágot
ez szuper-páros.

Ha nagyon mélyről jön a köhi akkor a szegycsontra kenjed a zsÍrt.

Nyugodtan próbáld ki,hatásos.)
Remélem tudtam segÍteni.
  2012.11.22. 08:43:20 (3)
Szia!
Nekem ugyanezzel volt gondom sokáig,szinte állandóan az orvosnál voltam,de sosem adott antibiotikumot,pedig már elég öreg vagyok,és immunrendszerem is van
Aztán rájöttem,hogy sok c vitamin,illetve a mézes,rendes citromos tea,sokat segít,a méz az egyetlen olyan szer amin a baktériumok nem tudnak megtapadni újra,így sokkal hatékonyabbak mint az antibiotikum.
De itt egy link is róla,mit tud a méz.[link]
A c-vitamin pedig az egyik legjobb vitaminunk,ilyenkor sokkal nagyobb adagot is érdemes bevenni belőle.
Én a Calcium -sandozt c-vitaminnal szedtem amiben 1000 mg vitamin van kb. 3 napig,és láss csodát elmúlt az állandó torokfájdalom,a fülfájdalom,és nem kapart a torkom,rendbe jöttem.
Ja nekem a torokfertőtlenítő cukorkák nem váltak be,mert csak ideig -óráig segítettek.
Szóval sok c-vitamin+ méz.
  2012.11.22. 08:14:27 (2)
Mi torokgyulladásra a Homeogene9 homeopátiás szert szedjük és mellé a Tantum Verde sprayt használjuk. Ha köhögés is van, akkor a Prospan szirupot. És persze C vitamint szedünk mellé. Nálunk ezek mindig sokat segítenek.
  2012.11.22. 07:33:05 (1)
Kislányomnak ,gyakran fáj a torka és náthás ,és már annyi mindent kiprobáltam neki receptnélküli szereket ,is doktornö nem ir fel antibiukomot mert igy nem tud kialakulni a védekezö képessége ,valaki nem tud valami bevált házi gyogymodot,,?gondolomnem egyedüli vagyok ebbe a témában,várom hozzászolásokat ,tanácsokat,a lányom 10éves,