Oldal használatának szabályai

 Szabályainkat azért hoztuk létre, hogy egyértelmű legyen mire nem szeretnénk, ha használnátok az oldalt.

Az oldal elsősorban azért hoztuk létre, hogy felesleges dolgaink új helyet találjanak és ezzel másnak még segíthessen is.

Eladásra az interneten rengeteg oldal van ezek számát nem kívántuk szaporítani. Így azt kifejezetten nem szeretnénk, ha valaki burkoltan mégis eladásra szánná az oldalt. Őket figyelmeztetjük majd kizárjuk.

Ha értékben cserélsz, értéket kérsz valamiért az nem különbözik attól, mintha pénzt kérnél, így ezt sem támogatjuk.

Tehát sorban akkor mi az ami TILOS:

 

-           TILOS pénzt kérni vagy ajánlani, TILOS a cseretermék nagyságát, értékét meghatározni forint alapon.

-          TILOS nyilvánvalóan pénz egyenértékkel bíró elvárást megfogalmazni vagy ilyet csereként felajánlani. (készpénz, étkezési, vásárlási utalvány,BKV jegy, utalvány, arany és ezüst, ingatlan, érme és egyéb gyűjtemény, festmény, benzin stb) TILOS telefon SIM kártya hirdteése, felajánlása.Ezektől levelezéskor is tartózkodjatok. Az ezt megszegőket először figyelmeztetésként átmenetileg inaktiváljuk,  visszaesőket véglegesen kizárjuk.

-     Csere szándékával legfeljebb 5 hirdetés naponta, ellenszolgáltatás elvárása nélkül, ajándékként korlátlan.

-         Cserére ismétlődően, sorozatosan felrakni azonos vagy hasonló tárgyakat nem szabad, mert óhatatlanul megélhetést szolgáló tevékenységnek tűnik.

-         Akár felajánlásként, akár cserealapként ne hivatkozzatok saját vagy külső linkekre(magán honlap, blog, vatera stb) és e-mail cím ez is óhatatlanul az üzletszerűséget valószínűsíti.

- Telefonszámot hirdetésben megadni NEM lehet. Levelezésben természetesen már megadható. Ez elsősorban a tagok érdekeit védi.

Hirdetésben -          Kérjük, hogy egy együttlakó családból csak egy felhasználó regisztráljon. (Technikailag is szűrjük ennek a szabálynak a megszegőit.)

-      Ha valaki szórakozásból, viccből hirdet, azonnal töröljük. Ha valaki a regisztrációkor nyilvánvalóan kamu nevet ad meg, azt személyes sértésnek vesszük és inaktiváljuk, amíg meg nem magyarázza, ill meg nem adja a valódi nevét.

-         TILOS állás és ingatlanhirdetés. (Egymást segítő csere mehet: „megszerelem a mosógépet cserébe gyümölcsöt kérek”)

-          Munka lehetőséggel kapcsolatos információk helye a FÓRUM, de ezt is monitorozzuk és például a belépődíjas ügynöki tevékenységeket azonnal levesszük. Az oldalon nem balekeket kell keresni, hanem másokon segíteni kell. Nem támogatjuk a hálózatépítést, MLM, piackutatási lehetőségek megjelenését sem.

-          A vényköteles gyógyszereket azonnal levesszük, függetlenül attól, hogy tudjuk komoly anyagi segítséget jelentene valakinek, hogy ingyen hozzájuthat.

-             TILOS dohányáru, szeszesital hirdetése és cserére felajánlása.

-             TILOS fegyver, harci eszköz (íj, nyíl, kard stb) cseréje, vagy ajándékba felajánlása.

-             TILOS kuponokat, vásárlói pontokat, kedvezményre jogosító bónokat cserére felajánlani. Ezeket csak ajándékozni lehet.

Kedvtelésből tartott állatokat csak ajándékozni lehet!

-          Szerzői jogvédelem alatt álló termék másolt, hamisított példánya, illetve minden olyan egyéb tevékenység, eszköz, szoftver, amely elősegíti vagy alkalmas a szerzői jog megsértésére szintén azonnal levételre kerül, amikor észreveszzük.

-          Sem a FÓRUMban, sem a hirdetésben nem szabad megkülönböztetni embertársainkat bármi pld. bőrszínük, vallásuk, politikai nézeteik, nemzetiségük és nemi identitásuk alapján.

-          Ha levelezésed során azt tapasztalod, hogy a fentiek közül megszegi valaki a szabályainkat, kérlek azonnal írd be az értékelésébe, hisz így a többiek is fogják tudni, hogy ki ő. Ezt az oldal használóinak, tagjainak érdekében tedd meg!

-          Az értékeléseket vagy a FÓRUM-beli megjegyzéseket a moderátorok tudják csak módosítani. Kizárólag azt az értékelést és FÓRUMbehegyzést módosítják vagy törlik, amelyet a felhasználó irt, azt nem, amit róla irtak. A kérést a módosításra az info@ad6kap6.hu e-mail cimen kell kérni, melyet azonnal teljesítünk, amennyiben az e-mai cim amiről küldték megegyezik a regisztrált e-mail cimmel.

-    Az oldalon folyó tranzakciókért az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal. Mindenki használja a tagok által adott minősítéseket saját belátása szerint, megfelelő kritikával. Az oldalt önkéntesek tartják karban, monitorozzák.

-     A www.ad6kap6.hu oldalon a „Kérdések jogászhoz, orvoshoz” fórumrovatban megjelenő válaszok az oldal által megkeresett jogi- és orvos szakértőktől érkeznek, azonban az internetes tanácsadás jellegére tekintettel – mivel a fórum keretein belül egy adott ügy vagy eset feltárása teljes körűen nem lehetséges – csak információ jellegűek és csupán tájékoztatásul szolgálnak, és nem helyettesítik az adott ügy illetve eset teljes körű feltárását és személyes egyeztetést követően végzett tanácsadást. A www.ad6kap6.hu oldal üzemeltetői illetve a fórumrovatban megszólaltatott szakértők a fórumrovatban megjelenő tájékoztatásért a jogszabályok által megengedett mértékben mindennemű felelősségüket kizárják.